“Ets una peça clau”

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, una representació dels nostre alumnat i professorat ha participat en el Projecte “Ets una peça clau”, que ha tingut lloc a la plaça de l’ajuntament. Aquest projecte, que forma part de les activitats de la Primavera Educativa, té com a objectiu acabar, a través de l’educació, amb la violència de gènere […]

  • Permalink Gallery

    Alumnes classificats per a la fase provincial de l’olimpíada matemàtica.

Alumnes classificats per a la fase provincial de l’olimpíada matemàtica.

Els alumnes de l’Ies Joan Fuster de Sueca, Jordi Casanova Gómez (Nivell A), Eduard Blaco Pérez i Andreu Matoses Giménez  (Nivell B) s’han classificat per la fase provincial de l’olimpíada matemàtica que se celebrarà, dissabte dia 10 de maig, a les Escoles Jardí de Sueca. Enhorabona!

Més fotos.

TAULA REDONA SOBRE “EL FUTUR DEL LLIBRE”

 
TAULA REDONA SOBRE
 
“EL FUTUR DEL LLIBRE”

DIMARTS, 15 DE’ABRIL,
 
A LES 12h, A  LA SALA D’USOS MÚLTIPLES
 
(ALUMNES 2n BATXILLERAT)
 

 

 
INTERVINDRAN:

MANUEL BAIXAULI (escriptor)

JOAN CARLES GIRBÉS (editor)

VICENT OLMOS (editor)

SALVADOR VENDRELL (escriptor)

PRESENTA I MODERA :

XAVIER SERRA (escriptor)
 

Taller de doblatge

Els dies 24 i 31 de Març, l’alumnat d’arts escèniques i audiovisuals van poder gaudir d’un taller de doblatge impartit per Francesc Fenollosa, gràcies a la regidoria de promoció lingüística de l’ajuntament de Sueca.

El taller consistia en la realització del doblatge en valencià d’un seguit d’escenes de pel·lícules i programes de televisió; s’hi treballà la interpretació, el reconeixement de […]

Escriptors valencians.

Aquesta setmana ens han visitat els escriptors Víctor Gómez i Manel Arinyó per a parlar dels seus llibres, “Llegendes valencianes” i “Escuma de mar”. Gràcies per la seua predisposició i col·laboració.

Visita XI Biennal de La Ceràmica de Manises

L’alumnat del batxillerat del nostre centre visità el passat dia 10 de gener l’onzena edició de la Biennal de La Ceràmica de Manises. Els professors que els hi acompanyaren van ser Inés Robledo i Diego Gómez.
Nota de la professora Inés Robledo:
“Vull agrair a Rafa Requena, excompany de l’Institut, el haver sigut el nostre guia en les exposicions i el […]

Trobada d’escoles en valencià.

La trobada d’escoles en valencià de la Ribera serà a Corbera.

La revista “Les cendroses” al teu abast.

Sempre és un bon moment per a lectura i ara podeu gaudir dels treballs guanyadors de diferents edicions dels premis literaris ‘Joan Fuster’ gràcies a les noves tecnologies, en qualsevol moment, en qualsevol mitjà i a qualsevol hora.

La partida17

La partida18

La partida19

La partida 20