ASSOCIACIÓ ANTICS ALUMNES. Reunió antic alumnat IES Joan Fuster i Ribera Baixa.Dia 13 de maig: Us esperem per tal d’esmorzar, ensenyar-vos el centre, i constituir una associació de l’antic alumnat dels instituts ‘Joan Fuster’ i ‘Ribera Baixa’. Anima’t!

Al llarg del temps, són moltes les persones que han passat per l’Institut Joan Fuster o Ribera Baixa de Sueca. En l’actualitat som un sol centre, l’IES Joan Fuster de Sueca, que compartim tant secundària com batxillerat i Cicles formatius. Entre tots volem crear una Associació d’antics alumnes que fomente la col·laboració amb el centre, el creixement tant professional […]

Private Showing (zona privada)

Vídeos i imatges de les activitats del centre.

Des dels diferents canals i mitjans que disposa el centre, youtube, picassa, vímeo,etc, podeu seguir les diferents activitats que realitza el nostre alumnat i professorat.

Jubilació del professor Miquel Blasco.

Després d’una llarga trajectòria, el professor Miquel Blasco es jubila. La comunitat educativa de l’IES ‘Joan Fuster’ de Sueca vol agrair-li el seu treball i desitjar-li el millor en aquesta nova etapa que comença.
Al claustre del dia 20 de desembre es realitzà l’acte de comiat i reconeixement.

Consulta de la domiciliació bancària de la nòmina

CONSULTA DE LA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA DE LA NÒMINA
L’IBAN SUBSTITUIRÀ Al COMPTE BANCARI A PARTIR DEL DIA 1 DE FEBRER DE 2014
Després de l’adopció de l’euro com a moneda única, la SEPA suposa un pas més en la
integració econòmica i monetària a Europa. El seu objectiu és establir instruments de
pagament amb uns estàndards comuns, eliminant les diferències entre els pagaments
nacionals […]